Home » Lifestyle » Black Friday 2019

Black Friday 2019

geplaatst in: Lifestyle 0

5 tips om verstandig te shoppen voor Black Friday 2019

Het lijkt wel of Black Friday elk jaar spectaculairder wordt; een “shopping mania” en traditie dat overgewaaid is vanuit Amerika!

Dus als je een slimme shopper bent en veel geld wilt besparen voor je Sinterklaas en Kerst aankopen dan is nu het moment om de beste deals  van het jaar te scoren om zo daarna rustig de feestdagen in te gaan.

5 tips om verstandig te shoppen voor Black Friday 2019:)

  1. Denk na wat je nog mist aan spullen; Is het die mooie camera, gadget of geweldige tas die je altijd al had willen hebben dan is nu het moment.
  2. Besteed je geld aan kwaliteit; nu is het moment om in kwaliteit kleding of schoenen te investeren die je doorgaans te duur vindt.
  3. Black Friday is een weekend vol aantrekkelijke deal dus als je al een tijd een speciale wens hebt voor een bepaald item en je het altijd te duur vond dan is nu het moment om dat aan te schaffen.
  4. Maak nu alvast je lijstje of vraag je familie of vrienden wat ze graag als cadeau willen voor Sinterklaas of Kerst en bespaar met de Black Friday deals op je aankopen voor de feestdagen.
  5. Check de Mon Litri shop voor meer inspiratie!

 

Volgen Dustin Hoffman:
Laatste berichten van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *