Ben je soms een beetje onzeker over je uiterlijk of heb je moeite met het combineren van kleding en kun je wel een goed stijl- en kledingadvies gebruiken? Ga je bijna naar de middelbare school en wordt het tijd voor een nieuwe kledingstijl? Hoe geef je nou het beste aan wie je bent en hoe zou je zelf willen overkomen op anderen?

Met je kleding en je hele verschijning druk je namelijk iets uit. Het kan zijn dat je als liefdevol en eerlijk persoon vindt dat je meer lichte kleding moet dragen. Misschien wil je wat volwassener overkomen zonder jezelf meteen in donkere kleuren te kleden. Wat zijn de kleuren die bij jou passen? En hoe zou je willen dat anderen je verschijning onthouden? Elegant, speels, kil, vriendelijk of juist extravagant..?

Ga opzoek naar die passende uitstraling! Heb je moeite met een bepaald onderdeel van je lichaam bv je buikje, verdoezel die en benadruk wat je het sterkste van je zelf vind bv al je prachtige lange been heb of je mooie lange haren.

Regel is; versterk je beste kanten en verdoezel waar je minder positief over bent.

De beste kanten van jezelf kun je laten uitkomen met gebruik van de juiste kleuren. Als je de basistheorie over kleur kent, zal je makkelijker outfits kunnen samenstellen die qua kleur mooi samengaan met jouw natuurlijke kleuren.

Kleuren hebben een effect op ieder persoon afzonderlijk. Het gaat niet om de kleurtint zelf maar om de combinatie van een persoon en de kleur. Dit wordt bepaald door het uiterlijk van de persoon; je pigmenten van de ogen, haar en huid

Om er achter te komen welke kleuren je het beste staan, dus wat jouw wauw kleuren zijn kun je bepalen aan de hand van een kleuranalyse. De analyse wordt gedaan op basis van de 4 seizoenen. Vooraf aan de kleuranalyse wordt eerst bepaald of je een warm of koeltype bent. Warm staat voor goud met seizoen lente en herfst. Koel staat voor zilver met het seizoen zomer en winter.

Doe hier de kleur en figuurtest om erachter te komen waar je op kunt letten bij het kiezen van de juiste kleding.

Doe hier de test om er achter te komen welke kleur en figuurtype je bent.