Home » Personal Gift Shopper » Zwitsal eau de toilette voor de single man

Zwitsal eau de toilette voor de single man

geplaatst in: Personal Gift Shopper 0

De vertrouwde Zwitsal geur als eau de toilette is al een tijde op de markt. Een geurtje bedoelt voor jong en oud. Zelf zou ik niet aanraden om het geurtje op je baby te gebruiken maar een beetje sprayen op een dekentje of kinderwagen zou ik me wel in kunnen vinden. Het oude vertrouwde Zwitsal geurtje ruikt ook echt heerlijk en als je zelf kids hebt komen de fijne herinneringen aan de babytijd weer terug.

 

Het Zwitsal geurtje blijkt nu ook hèt geurtje te zijn voor single mannen! Het zou de single man onweerstaanbaar maken bij de single vrouw waarvan vaak ook het biologische klokje tikt. Door dit geurtje slaan de vrouwelijke hormonen op hol en zien ze de heerlijk naar baby geur ruikende man als de ideale partner. Nou, ik heb het even bij mijn eigen partner uitgeprobeerd èn…. voelde NIKS. Enige associatie van de geur is baby maar mijn eierstokken gingen hierdoor ècht niet rammelen.

So to all the single fellows; probeer het eens uit! Spray je lekker vol met Zwitsal eau de toilette en stuur me een berichtje of het werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *